dissabte, 7 d’abril del 2012

"Have a break, have a Kit Kat" - Música en Japonès (II)

Yuna i Tidus al Lago Macalania. Aixx♥
Tots recordeu l'eslògan del deliciós Kit Kat oi? Have a Break, have a Kit Kat. O el que és el mateix, pren-te un descans i menjat un Kit Kat. Bé, jo no us portaré cap barreta cruixent i deliciosa de xocolata, bàsicament perquè és físicament impossible que us pugui fer arribar una per Internet (bé, potser en un futur amb les noves tecnologies molones que ens esperen us puc fer arribar alguna cosa) però de moment, us haureu de conformar amb el BREAK. I és que, el què us porto avui és música en Japonès per què us estireu al llit, al sofà, sobre la taula (no em posaré a jutjar ara on us agrada estirar-vos) i us RELAXEU, reflexioneu... que tingueu una estoneta per vosaltres. 

Les cançons que us mostraré a continuació les he escollit d'entre la biblioteca de música com algunes de les més relaxants o tranquil·les que tinc, molt adients per oblidar-vos de les preocupacions i deixar lliure l'ànima! (Oh, que metafísic que m'ha quedat això). Que vulgueu acompanyar aquest relax amb un Kit Kat o un altre producte mega deliciós de xocolata ja és cosa vostra. 

Abans que res, però, no em faig responsable de les reaccions que puguin causar aquestes cançons. És a dir, hi ha algunes que, depenent del vostre estat d'ànim, en comptes de relaxar-vos potser us provoquen plorera (m'incloc dins d'aquest sac). Però a vegades va bé desempallegar-se de tot el que tenim a dins, no? Així doncs, només em queda dir que poseu el vostre culet en un lloc còmode i tanqueu els ulls quan li doneu al play. Preparats? Música maestro!♫


♪Lacrimosa - Kalafina. Segon ending de Kuroshitsuji. Aquest any Kuroshitsuji s'ha començat a editar a Espanya amb el nom de Black Buttler. Un dia d'aquests parlaré dels còmics. Aquest ending simplement m'encanta i les cançons de Kalafina... bé, he descobert Red Moon i "la gallina de piel". Crec que m'aficionaré a aquest grupet.



♪Ashita kuru hi ~ Sakura saku koro - Hanazawa Kana. Apareix a l'anime Kobato, cantada per la protagonista, Kobato Hanato. Vaig plorar tant amb el final de l'anime, snif. M'hauré de comprar els còmics, que a més la història canvia una mica i tot el que sigui de les CLAMP ja sabeu que m'encanta.



♪1000 words (Orchestral english full version) - Final Fantasy X2 OST. També hi ha lloc pels videojocs en aquest bloc! I encara que la cançó sigui en anglès, deixem que estigui aquí, no? Versió de 1000 words que apareix als crèdits finals del joc.



♪Suteki da ne (Orchestral version) - Final Fantasy X OST. Yuna i Tidus al Lago Macalania. Simplement genial. De les millors escenes de FFX.



♪Kagayaku Sora no Shijima ni wa - Kalafina. Ending a la 2ª Temporada de Kuroshitsuji. Només apareix com a ending en un capítol, però ja em va captivar.


♪Dearly Beloved (KH2 Version) - Yoko Shimomura. Cançó introductòria en tots els Kingdom Hearts, cadascuna amb alguna variació. Aquesta és la versió de la segona part del videojoc.



♪Never Meant to Belong - Bleach OST. Melodia que apareix al llarg de la sèrie en els moments més crítics. Perill de plorera si esteu sensiblons. Cap al minut 4.15, preciós. I bé, a partir del 4.35 fins el final ja és el súmmum (Sobretot si esteu amb els ulls tancats i només centrats en la cançó). Els violins em tenen enamorada.



♪Yuna's Balad - Final Fantasy X2 OST. Melodia que surt cada cop que morim en el joc. I si no recordo malament en alguna escena també. Preciosa.



♪Path of Repertance - Final Fantasy X OST. Banda Sonora en el Pasaje de la Purgación al Final Fantasy X. Love it! 



♪To Zanarkand - Final Fantasy X OST. Coneguda per tots els fans de Final Fantasy. No cal dir res d'aquesta cançó ♥



♪Aqua's theme - Kingdom Hearts Birth by Sleep OST - Yoko Shimomura.  Tema principal d'una de les protagonistes del Kingdom Hearts per a PSP, el qual narra l'origen de la saga KH. 



♪You are my Love (Sakura Version) - Yui Makino. Cantada a Tsubasa Reservoir Chronicles per la Sakura. També hi ha la versió en anglèscatalà.



Espero que us hagin agradat! :3

2 comentaris:

  1. La de KH2 i To Zanarkand són excessivament impressionants... aix, la melancolia em farà tornar a jugar-hi xD

    ResponElimina
    Respostes
    1. No posis excuses de melancolia, que et mors de ganes de tornar a jugar! xD Ja saps, és el moment de matar per fi tots els 'eones oscuros'!

      Elimina