diumenge, 5 de febrer del 2012

Subidón, subidón! - Música en Japonès (I)

També hi ha cançons de Bo-bobo!! L'home de franc
era tan èpic jaja
Si esteu en una setmana una mica enfeinada i heu de fer una fantàstica comparativa dels bancs d'imatges Getty i Corbis (sé que a molts això us sonarà a xinu - o japonès - però els pre-periodistes de la UPF m'entenen), que us ha d'ocupar 15 hores de treball... Tranquils, perquè tinc la solució! Un llistat de música de SUBIDÓN, SUBIDÓN!

M'ha costat molt seleccionar les cançons. De fet, d'entre tota la música que tinc en japonès, n'he fet una selecció de la que m'agradaria posar al bloc, i d'aquesta selecció, n'he fet una altra, i d'aquesta, una altra més... Fins al punt que he hagut de diferenciar les cançons marxoses (pròximament en un altre post) de les de més subidón, a part de les més tranquil·les, les divertides... (vaja, que m'he d'inventar categories de cançons per a poder-les publicar totes). 
Les que he descartat avui les he acabat ficant al sac de les marxoses, però no sabeu lo malament que et quedes al deixar de banda cançons com Alumnia o The world de Death Note... em miraven malament... Però és que sinó, arribava aquí amb 24 cançons! Y esto no puede ser, María Teresa! També donar les gràcies a YouTube, que com que algunes cançons no les he trobat, també les he hagut de treure de la selecció... (i esperem que les que he publicat no desapareguin en un futur).

Així que, sense més miraments, us deixo amb la musiqueta! He intentat que l'ordre sigui de menys a més subidón, o sigui que prepareu-vos pel final! Potser algunes no us agraden, òbviament, pa gustos los colores, però aviam si, almenys, us transmeten una mica d'alegria i ritme al cos. Per cert, moltes són openings o endings d'animes, que acostumen a ser d'1.30 min, però les que trobareu aquí són totes la versió llarga, la Full version. Així què, preparats? Doncs pugeu el volum a tope!

13. Rolling Star - Yui. Opening 5 de Bleach. L'he posat la primera i, per tant, la de menys subidón, perquè, comparada amb les altres, és la que el ritme és potser més normalet, tot i que enganxa. Obvieu el vídeo, no té res a veure, però m'ha fet molta gràcia que aquestes noies, protagonistes de K-ON que en la sèrie es munten un grup, cantin la cançó en versió 3D. 


12. Shojo S - Scandal. Opening 10 de Bleach. Aquesta cançó em fa molta gràcia, sobretot amb les imatges de l'opening, on la Rukia i l'Orihime es marquen un mega ball. És el meu to de trucada jeje. En el minut 2.34 és quan em motivo. 


 

11. Yume no hana - UxMishi (Nojima Kenji). En Kaichou wa maid-sama, hi ha un grup de música Indie famós entre les noietes, i clar, en la versió anime, s'havien d'inventar algunes cançons. Aquesta és una d'elles. 


10. Shiawase - Mani laba. Ending 1 de Bo-bobo. Només heu de llegir el títol de la cançó per saber què us aportarà: shiawase; Felicitat! 



9. Natsu koi Monogatari - UxMishi (Nojima Kenji). Una altra cançó d'aquest "grup". En tenen dues més, Akane i Girl.



8. Baka Survivor - Ulfuls. Opening 2 de Bo-bobo. He tingut dificultats de si posar-la aquí o més endavant, de més subidón, però he considerat que, tot i ser molt alegre i divertida, pel ritme havia de rondar aquesta posició.


7. Last moment - Spyair. Ending 25 de Bleach. Ja van dues vegades que han esborrat el vídeo que havia posat per aquesta cançó. Però, que bé que van els coneixements d'HTML apresos a Documentació periodística!! Gràcies a això he sabut posar el reproductor de Goear directament aquí. Muejejejeje!

 

6. Kirai tune - Freenote. Ending 2 de Bo-bobo. Tan i tan xuli aquesta cançó! Quan en Tennosuke i en Don Patch comencen a llençar flors enlaire en les imatges de l'ending són tan... Adorables! Potser li noteu un ritme més baix que les anteriors, però transmet molta alegria, a més que li tinc certa predilecció (és que el moment Tennosuke i Don Patch em va marcar molt).



5. Wild Challenger - Jindou. Opening 1 de Bo-bobo. Encara que ho sembli, no m'estan pagant per promocionar tant en Bo-bobo, eh! Tot i que la de Kirai tune m'agrada molt més i m'aporta més alegria, he posat aquesta davant seu perquè, el tros final (2.41) on podem cantar nosaltres, em sembla molt motivador! Uo uo uo uo uoooo, ya ya ya ya yaaaaa♪

 

4. What's up people - Maximum The Hormone. Opening 2 de Death Note. Bé, esteu preparats per la traca final? D'entre totes les cançons que tenia, no podia negar que els especialistes en el subidón són Maximum the Hormone, així que les últimes 4 cançons queden en família. Comencem amb aquesta, la full version del segon opening de DN. (Pateixo per si els components d'aquest grup es disloquen un dia el cap, els moviments que fan no poden ser saludables).



3. Buiiki Kaesu!! - Maximum The Hormone. Aquesta i la següent descobertes gràcies a un amic de classe. Motivació, motivació! M'encanta en aquest grup el contrast de la veu més greu i gutural dels nois amb la de la noia.



2. Chu chu lovely muni muni mura mura purin purin boron nurururerorero - Maximum The Hormone. Es van quedar taaaaan a gust al posar-li el títol a la cançó... Molt graciosa! Ah, si seguiu la lletra que surt al vídeo... us desitjo sort, és impossible.



1. Zetsubou Billy - Maximum The Hormone. Ending 2 de Death Note. Vaig estar a punt de posar com a "guanyadora" la de Chu chu lovely, però és que aquesta cançó fa temps que és la meva primera opció a l'hora d'insuflar-me una mica d'adrenalina. Ja són moltes coses viscudes junts i no li podia fer el feo de posar-la en segon lloc.


Ara ja esteu animats per fer feina, així que, a treballar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada